Ilmakuvaus

Saat noin 10 esikatselukuvaa joista voit valita viisi parasta käyttöösi. Saat käyttää kuvia yksityishenkilönä sopivaksi katsomiisi tarkoituksiin ja muokata niitä mielesi mukaan. Aineiston saat digitaalisena ja täydellä resoluutiolla.

Hintaan 300€ +alv

Ilmakuvaukset ohjattuna

Tilaat työn, sovimme ajan ja nappaamme kuvat yhdessä. Voit seurata kuvauksen etenemistä maasta käsin ja antaa ohjeita esimerkiksi haluamastasi kuvakulmasta ja muista seikoista. Kaikki otetut kuvat ovat ladattavissa internetistä noin kahden päivän kuluessa kuvauksesta. Saat linkin sähköpostiin.  Työaika kohteessa noin maksimissaan 4 tuntia.

Saat käyttää kuvia sopivaksi katsomiisi tarkoituksiin sekä yksityishenkilönä että kaupallisesti ja muokata niitä mielesi mukaan. Aineiston saat digitaalisena ja täydellä resoluutiolla. Paperimuotoisten kuvien tilaus onnistuu näppärästi netin kuvapalveluiden avulla.

Esimerkki hinta 550 € + alv

 

Rakentaminen tai purkaminen

Kun rakennat uutta tai purat vanhaa, voimme tallentaa rakennuksen historian kuvien muotoon ilmakuvauksella ja TimeLapse -videota maan tasolla. Ensin tyhjästä tontista, sitten esimerkiksi perustuksista ja parin vaiheen kautta valmiista vesikatosta.

Saat tarvittaessa seuraavana päivänä. Mikäli haluat kuvattavan tiettynä ajankohtana, esimerkiksi silloin kun kattotuoleja nostetaan paikalleen, on siitä sovittava hyvissä ajoin. Lisäksi sää on merkittävässä roolissa kuvauksen onnistumiseen.

Hinta muodostuu laajuudesta ja käyntikerroista riippuen

Kiinteistöjen kuvaaminen

Mikäli olet kiinteistövälittäjä tai kiinteistöpäällikkö, haluat saada kiinteistöistä laadukkaita kuvia eri tarkoituksiin. Meidän kanssa voit tehdä sopimuksen joka kattaa tarvittavat kuvaukset pikaisesti. Sää kuvaushetkellä on oltava sellainen että kopteria voi lennättää turvallisesti.

Hinta määräytyy kuvattavien kohteiden mukaan

Metsä- ja peltokuvaukset

Suoritamme metsien ja peltojen kuvaamista mm. taimikoiden kasvun seurantaan, hakkuiden suunnitteluun ja kuvioiden tarkistamiseen. Metsäkohteet voivat olla kaukanakin tietostä ja liikkumiseen löytyy kalustoa.

Hinta määräytyy kuvattavien kohteiden mukaan

Videotuotanto ja editoinnit

Ilmakuvausta tehdään myös tarpeen tullen videolle erilaisista tapahtumista ja tilaisuuksista. Lisäksi teemme videotuotantoa.

Hinta sopimuksen mukaan.