Haluatko varmistaa että tietotekniikka tukee yrityksesi liiketoimintaa ja kasvumahdollisuuksia sekä voidaanko toimintaa tehostaa – tilaa yrityksellesi IT-ympäristön kartoitus.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu IT-ympäristö takaa tehokkaan, luotettavan ja turvallisen päivittäisen käyttökokemuksen. Samalla se mahdollistaa yrityksesi hallitun kasvun ilman yllättäviä suorituskyky- tai kapasiteettiongelmia. Palvelumme avulla rakennat yrityksesi nykyisiä ja tulevia tarpeita vastaavan IT-ympäristön. Jotta IT-ympäristöä voidaan kehittää ja parantaa, täytyy ensiksi olla selvillä sen nykytilasta. Asiantuntija tutustuu yrityksen IT-infrastruktuuriin paikan päällä, haastattelee työntekijöitä tarvittaessa ja tunnistaa ongelmakohdat ja pullonkaulat. Projektin päätteeksi saat kattavan kuvauksen IT-ympäristön nykytilasta, sekä suosituksen korjaavista toimenpiteistä. Loppuraportti on riippumaton ja antaa suuntaviivat mahdollisille kilpailutuksille. Suoritamme myös projektin johtamista ja hallintaa kartoituksen pohjalta. Referenssejä löytyy alle viiden henkilön yrityksistä aina satojen työntekijöiden yrityksiin.

 

” Suunnitelluilla IT-ratkaisuilla säästät tunnin työaikaa päivässä työntekijää kohden”

 

Ota yhteyttä