Tarvittaessa pystyt tilaamaan palvelun tuntityönä ilman sitovaa ylläpitosopimusta. Ylläpitosopimuksen tehneiden asiakkaiden hinnoittelu on asiakaskohtainen ja perustuu asiakkaan tarpeisiin. Perinteinen It-ylläpito palvelumallimme tarjoaa perinteisen ylläpidon asiakkaillemme. Lisäksi tarjoamme Business IT- palvelumallia joka mukautuu asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Valvontapalvelut

Sisältääkö liiketoimintasi kriittisiä toimintoja, jotka ovat riippuvaisia erilaisista tietojärjestelmistä? Löytyykö ongelman aiheuttaja helposti ? Onko riittävästi resursseja vian sattuessa? Tiedätkö, saatko ostamistasi palveluista irti 100-prosenttisesti sen, mistä maksat? Tiedätkö, mitkä sovellukset toimivat optimaalisesti verkossasi? Entä onko käyttäjäkokemus paras mahdollinen? Näihini kysymyksiin löytyy meiltä ratkaisu. Olemme kehittäneet toimintamallin jonka avulla pienet ja keskisuuret yritykset pystyvät tehokkaasti hoitamaan valvonnan itsekseen tai meidän kanssa yhdessä. Tehokkaat työkalut yhdistettynä tehokkaalla prosessilla.