Responsiiviset www-sivustot ammattitaidolla ja modernilla ulkoasulla

Teemme www-sivustoja, ohjelmistoja ja verkkokauppoja. Panostamme www-palvelujen käytettävyyteen, miellyttävään ulkoasuun ja tekniseen toimintavarmuuteen. Annamme työllemme toimivuustakuun.
Responsiiviset kotisivut, jotka toimivat moitteettomasti niin tietokoneilla, tableteilla kuin älypuhelimillakin, ovat osaamisemme yksi osa. Yhä suurempi osa käyttäjistä tulee www-sivustolle jollain mobiililaitteella, minkä takia toimivuus niillä on erittäin tärkeää. www-sivujen alustana käytämme useita eri sisällönhallintajärjestelmiä mm. Joomla, Drupal, WordPress, CMS Made Simple, DotNetNuke tai Microsoft Sharepoint. Oikea julkaisujärjestelmä määräytyy tapauskohtaisesti. Julkaisujärjestelmän avulla nettisivujen päivitys onnistuu tietokoneen peruskäyttötaidoilla.

Lan ja Wlan verkot

Suunnittelemme ja asennamme lan&wlan verkot alusta loppuun. Palomuurit, kytkimet ja kaapeloinnit asennuksineen yhdellä kertaa. Käytettäviä tuotteita ovat Cisco, HP, Huawei, Checkpoint ja Edgecore.
IT-infra (verkkoinfrastruktuuri)
Suunnittelemme ja toteutamme koko infran tarpeiden mukaan. Kumppaneiden avulla pystymme tarjoamaan juuri teille parhaiten sovelutuvaa konseptia. Osaamiseemme kuuluu Windows-palvelimien ja työasemien osaaminen sekä niiden lisenssointiin ja ylläpitoon tarvittava osaaminen. Office365-palveluiden käyttöönotto onnistuu kauttamme keskitetysti.

Suunnittelu- ja konsultointipalvelut

Tarjoaa palveluja it:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, integroimme tietojärjestelmiä ja olemme mukana asiakkaidemme ulkoistuskumppanin valinnassa. Erityisesti osaamista ovat CRM (asiakashallinta- ja -palvelujärjestelmät9, ERP (toiminnanohjaus) ja POS (kassajärjestekmä) ratkaisut joita olemme toteuttaneet useita.

SoMe-integroinnit ja koulutukset

Teemme erilaisia verkkojulkaisemiseen, sosiaaliseen mediaan ja visuaaliseen suunnitteluun liittyviä koulutuksia. Yhä useammassa työssä vaaditaan verkkoviestintätaitoja ja niiden yhdistämistä muun osaamisen ohessa. Autan eri alojen ammattilaisia toimimaan fiksummin verkossa ja käyttämään tehokkaammin digivälineitä. Monet eri kanavat aiheuttavat harmaita hiuksia ylläpitäjille, kanavien keskityksellä saadaa tehokkuutta toimintaan.

Turvallisuussuunnittelu

Turvallisuussuunnittelu perustuu turvallisuuden käsitteeseen kokonaisvaltaisesti, missä arjen rikoksia ja häiriöitä estetään ennalta yhteistyössä paikallisyhteisön kanssa. Poliisi ja pelastustoimi ovat tärkeimmät toimijat tässä työssä, mutta vastuu turvallisuuden ja viihtyvyyden parantamisesta ja ylläpitämisestä kuuluu kaikille. Paikalliset turvallisuussuunnitelmat kattavat rikosturvallisuuden lisäksi mm. palo-, ja liikenneturvallisuuden, poikkeusolojen turvallisuuden, tapaturmat ja onnettomuudet. Näistä muodostuu kokonaiskuva toiminnasta turvallisuuden ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Tämä lisää turvallisuustyön hallittavuutta, vähentää päällekkäisyyksiä, varmistaa tiedonkulun sekä antaa mahdollisuuden seurata turvallisuuden eteen tehtyä työtä laajemmin.